Pretraživanje

Večeras od 20:30 pogledajte novu Labinsku kroniku

Ponedjeljak, 21. Veljače 2022. - 0:00

Večeras od 20:30 na programu pulske TV NOVA-e pogledajte novo izdanje Labinske kronike, koja donosi pet zanimljivih reportaža.

Emisija započinje pričom o Spomeniku rudaru borcu – impozantnom spomen prostoru u samom centru Labina, koji je zasigurno najveći javni spomenik na Labinštini, kako dimenzijama, tako i samim značenjem. U tijeku je završna faza njegovog završetka o čemu su uz gradonačelnika Glavičića govorili Anamarija Lukšić, pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i izdavanje akata za gradnju te Berislav Iskra, jedan od koautora ovog spomenika.

Labinska kronika donosi i priče o opsežnim radovima u Marciljani i Vinežu, predstavlja novu ravnateljicu Pučkog otvorenog učilišta Labin te nas upoznaje s likom Tonke ekonomke, koja je zaživjela u labinskoj srednjoj školi, a nastavit će svoje putovanje i u osnovnim školama.

Za sam kraj, pogledat ćemo kako je izgledalo u Rapcu na otvorenju prvog tematsko-edukativnog dječjeg igrališta i što su nam poručili rabački osnovnoškolci.