Pretraživanje

Uredene cekaonice pedijatrijske i školske ambulante na Domu zdravlja Labin

Petak, 08. Studenog 2013. - 11:37

Cekaonica Pedijatrijske (predškolske) ambulante i cekaonica Školske ambulante koje se nalaze u sklopu Istarskih domova zdravlja – Ispostava Labin uredena je od strane Labin – Zdravog grada, Likovne radionice Iktin i volontera Udruge Alfa Albona te Savjeta mladih Grada Labina, a sve u povodu Djecjeg tjedna.

Ucenice Srednje škole Mate Blažine, polaznice likovne radionice Iktin pod vodstvom Alide Blaškovic Koroljevic, oslikale su cekaonicu pedijatrijske (predškolske) ambulante veselim likovima iz crtica Štrumfovima, Miki Mausom i Spužva bobom te ofarbali stolove za presvlacenje djece. Ovim cinom željeli su djeci olakšati odlazak kod doktora, uciniti boravak u cekaonici ljepšim i ugodnijim.

Cekaonica pedijatrijske ambulante

Cekaonicu školske ambulante oslikali su volonteri udruge Alfa Albona I clanovi Savjeta mladih Grada Labina.

Cekaonica školske ambulante

Labin Zdravi grad osigurao je materijal i pribor za oslikavanje te igracke za djecu. U planu je oslikavanje još ponekog zida te uredenje klupa za sjedenje. Lijecnica pedijatrijske ambulante Sanja Baric Santro izrazila je zadovoljstvo ucinjenim te zahvalila svim ucesnicima, a posebno koordinatorici Labin Zdravog grada gospodi Eni Modrušan koja je potaknula ovu inicijativu.