Pretraživanje

Upisi u Srednju školu Labin

Ponedjeljak, 28. Lipnja 2010. - 8:44

Naredni dani za svakog su završenog osmaša dani važne životne prekretnice na kojoj moraju donijeti odluku o smjeru u kojem ce nastaviti svoje obrazovanje. Tako su od danas, 28. lipnja  te zakljucno s sutrašnjim danom, utorkom, 29. lipnja 2010. godine u tijeku prijave za upis u Srednju školu Labin u prvom upisnom roku. Upisi traju od 8,00 do 16,00 sati.

Rezultati prvog upisnog kruga, odnosno ljestvica poretka, bit ce objavljena na mrežnim stranicama i oglasnoj ploci škole i to vec u srijedu, 30. lipnja, najkasnije do 14 sati. Dan kasnije, u vremenu od 8 do 16 sati vršit ce se upisi ucenika. Prijave u drugom upisnom krugu uslijedit ce 5. srpnja, takoder, u vremenu od 8 do 16 sati, rezultati rangiranih ucenika bit ce objavljeni u utorak, 6. srpnja, a konacni upis ucenika predviden je za dan kasnije u vremenu od 8 do 16 sati.

Za sve one osmaše koji se iz bilo kojeg razloga ne upišu u srednju školu u vrijeme ljetnog upisnog roka i ove je godine predviden jesenski upisni rok. Stoga ce nakon objave nepopunjenih upisnih mjesta i rokova za upis i to na oglasnoj ploci i internetskim stranicama škole, najkasnije do 21. kolovoza, uslijediti prijave za upis i to u ponedjeljak, 23. kolovoza u vremenu od 8 do 16 sati. Objava ljestvice poretka uslijedit ce u utorak, 24. kolovoza, najkasnije do 12 sati, a upis ucenika vršit ce se u srijedu, 25. kolovoza, od 8 do 16 sati i u cetvrtak, 26. kolovoza, od 8 do 12 sati.

Povezane vijesti:

Upis prvašica u osnovne škole

Upisi u Osnovnu glazbenu školu