Pretraživanje

Uključite se u likovne radionice Labin Zdravog grada

Četvrtak, 15. Ožujka 2018. - 0:00

Likovne radionice za osnovnoškolce i srednjoškolce u okviru projekta Labin Zdravi grad djeluju već više od 15 godina. Radi se o likovnim radionicama koje provode Alida Blašković, Narčiza Adalgisa Škopac i Sonja Škalamera Novak.

Likovna radionica „Iktin“, Alide Blašković za srednjoškolce djeluje u prostorijama Srednje škole Mate Blažine i održava se jednom tjedno, petkom od 15 do 17 sati. Alida već 15 godina vodi mlade kreativce u nove likovne izazove. Naime, radionica je osnovana davne 2002. godine, a do sada je kroz nju prošlo čak 300 učenika. Cilj radionice je otkrivanje individualnih sklonosti prema likovnom stvaralaštvu i izrazu te i samo razvijanje likovnih sposobnosti individualaca. Srednjoškolac/ka si? Kreativan si? Voliš umjetnost? Voliš crtati? Prijavi se u likovnu radionicu na tel. 0989181031 (Alida).

Likovna radionica Labin – Rabac, Narčize Adalgise Škopac za osnovnoškolce djeluje u prostorijama Osnovne škole Matije Vlačića i održava se dvaput tjedno, utorkom od 16 do 18 sati i četvrtkom od 13,15 do 14,15 sati. Narčiza učenike se s lakoćom motivira da se upišu u radionicu zahvaljujući radu u školi i bogatoj osobnoj biografiji - brojne samostalne i skupne izložbe u zemlji i inozemstvu. Direktan kontakt u nastavi omogućuje izvrsna iskustva i bolja upoznavanja senzibiliteta djeteta radi usmjeravanja u likovnom izražavanju kao i usmjeravanje u budućnost. Zanimljive likovne teme, korištenje raznih likovnih tehnika, usvajanje likovnog – vizualnog jezika, razlozi su da postanete dio ekipe koji će stvarati predivne likovne radove. Prijavite se u likovnu radionicu na tel. 098890041 (Narčiza).

Likovna radionica Vinež, Sonje Škalamera Novak za osnovnoškolce djeluje u prostorijama Doma kulture „Riko Milevoj“ na Vinežu i održava se jednom tjedno, četvrtkom u trajanju od 15 do 17 sati. Vrijedne ruke članova likovne radionice kroz kreativne igre izradile su brojne radove od prirodnih, reciklirajućih i ekoloških materijala. Sonja je učiteljica likovne kulture u Osnovnoj školi „Ivan Batelić“, Raša, a radionica djeluje od 2000. godine. Prijavite se u likovnu radionicu na tel. 098653745 (Sonja).

Likovne radionice su besplatne za sve sudionike.

Požurite s prijavama jer je broj polaznika ograničen!

Likovna radionica Vinež.07.jpg (182 KB)