Pretraživanje

U tijeku upisi u programe obrazovanja odraslih u Puckom otvorenom ucilištu Labin

Utorak, 23. Rujna 2014. - 8:31

Pucko otvoreno ucilište Labin obavještava sugradane da su u tijeku upisi za programe stjecanja zanimanja, strucnog osposobljavanja, usavršavanja, prekvalifikacije i dokvalifikacije odraslih i to za srednjoškolsko obrazovanje komercijalist (cetverogodišnje zanimanje), kuhar/ica (trogodišnje zanimanje) i pomocni kuhar/ica (dvogodišnje zanimanje). Programi strucnog osposobljavanja odvijaju se za jednostavne poslove kuhara/ice, za jednostavne poslove konobara/ice , priprematelj/ica pizza, njegovatelj/ica starijih i nemocnih osoba, samostalni knjigovoda, tecaj informatike, web design i CAD specijalist.

Ostali programi u okviru Puckog otvorenog ucilišta su tecajevi stranih jezika (engleski jezik, njemacki jezik, njemacki jezik za iznajmljivace, njemacki jezik za ugostitelje i talijanski jezik) te upoznavanje povijesti i kulturnih znamenitosti Labina i okolice, ekonomija kucanstva, digitalna fotografija, racunalna daktilografija, prezentacijske vještine i ultra brzo citanje.

Nakon uspješno završenih programa stjecanja strucne spreme, osposobljavanja ili usavršavanja polaznici ovisno o programu dobivaju svjedodžbu, uvjerenje o osposobljenosti ili usavršavanju   koji se upisuju u e-radnu knjižicu.

Cijene programa mogu se podmiriti obrocno kreditnim karticama ili cekovima gradana. Zainteresirani se mogu  prijaviti na tel. 852-133 ili osobno u prostorijama Puckog otvorenog ucilišta Labin. Za dodatne informacije posjetite  web stranicu  www.uciliste-labin.hr.