Pretraživanje

U Labin dolazi Kazalište lutaka Rijeka s predstavom „Wanda Lavanda“

Utorak, 26. Studenog 2019. - 0:00

Labin Zdravi grad poziva vas na predstavu Gradskog kazališta lutaka Rijeka „Wanda Lavanda“ u nedjelju, 8. prosinca 2019. godine u 17 sati u Kino Labin.

Ovo je priča o Wandi, šarenoj i sretnoj ovci koja uživa u lavandi i zadovoljna sobom radoznalo kroči kroz život. Posebna je i drugačija od raznih životinja koje susreće na svom putu.

Iako je njezina posebnost izdvaja od livade na kojoj živi, s vremenom počinje shvaćati da to nije njezina mana već prednost. Ovo je priča o toleranciji i uvažavanju različitosti koja će djeci od najranije dobi pomoći naučiti važnost prihvaćanja drugačijih od sebe. Kvarnersko područje je, između ostaloga, poznato po svojim tolerantnim svjetonazorima koje treba njegovati i uvijek graditi, a s obzirom da predstava nastaje prema predlošku istoimene slikovnice koja svoj vizualni identitet bazira na prirodnim materijalima tj. filcanoj ovčjoj vuni te mirisnoj lavandi, „Wanda Lavanda“ u sebi objedinjuje suvremeni i aktualni sadržaj te tradicionalna obilježja Mediterana.

Predstavu organizira Grad Labin, Labin Zdravi grad, a ulaz na predstavu je besplatan.

Wanda_517.jpg (182 KB)

web_large_Wanda_370.jpg (109 KB)

gfhfhfhhh.jpg (129 KB)