Pretraživanje

Svečano otvorena 11.Olimpijada OŠ Labinštine

Četvrtak, 25. Listopada 2018. - 0:00

Nakon točno godinu dana od svečanog otvorenja Sportskog centra „Franko Mileta“ danas je otvorena 11. po redu Olimpijada osnovnih škola Labinštine.

Svečana atmosfera, defile sportskih ekipa, te njihovi vjerni navijači stvorili su atmosferu dostojne one prave, velike Olimpijade. Preko 400 natjecatelja nije krilo svoje oduševljenje i ponos što predstavljaju boju svoje škole na ovogodišnjem izdanju. Valja naglasiti da je na tribinama bilo i preko 500 njihovih vjernih navijača, školskih kolega.

Čast da svečano otvori Olimpijadu pripala je gradonačelniku Grada Labina, Valteru Glavičiću koji je u kratkom obraćanju napomenuo vrijednost bavljenja sportom i pohvalio cjelokupnu organizaciju ove vrhunske manifestacije, posebice Sinišu Verbanca, tajnika Sportske zajednice Grada Labina čiji entuzijazam ovu manifestaciju svake godine podiže na još viši nivo.

Godinu dana od otvorenja ovog kompleksa vidimo kolika je ona prava vrijednost našeg ulaganja. Brojna djeca, rekreativci i sportaši koji ga svakodnevno pune, a današnja slika, svih vas zajedno ovdje, koji uživate u sportu i druženju, ispunjava nas ponosom. Vrijednost ove manifestacije vidi se i po brojnim mladim uspješnim sportašima koji su svoje sportske korake i natjecanja započeli upravo u sklopu ove manifestacije. Želim vam puno sportskih uspjeha i dobru zabavu.“ – zaključio je Gradonačelnik

DSC_2719.JPG (5.25 MB) DSC_2716.JPG (5.32 MB) DSC_2728.JPG (5.93 MB)