Pretraživanje

Strategija obrazovanja Istarske županije na javnoj raspravi

Utorak, 18. Listopada 2016. - 0:00

Istarska županija dana 17. listopada 2016. godine na svojim službenim web stranicama www.istra-istria.hr objavila je savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Strategije obrazovanja Istarske županije. Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću trajat će od 17. listopada do 16. studenog 2016. godine, u kojem roku svi prijedlozi i primjedbe moraju biti dostavljeni sukladno uputama u objavi.

Pozivaju se sve predškolske ustanove, škole, školske ustanove, sveučilišta, visoke škole, veleučilišta, pučka otvorena učilišta, znanstveni instituti, jedinice lokalne samouprave, građani, zaklade, institucije, ostale ustanove, udruge, odnosno cjelokupna zainteresirana javnost da u postupku savjetovanja na Nacrt Strategije dostave svoje prijedloge i mišljenja.

Obrazac za sudjelovanje mora biti popunjen sa svim traženim podacima, te dostavljen najkasnije 16. studenog 2016. godine na e-mail: savjetovanje@istra-istria.hr, a preuzeti se može na stranicama https://www.istra-istria.hr/index.php?id=4780.

Prilozi