Pretraživanje

Prvi službeni kolegij gradonacelnika Tulia Demetlike

Utorak, 11. Lipnja 2013. - 12:28

Labinski gradonacelnik Tulio Demetlika sa zamjenicima Eni Modrušan i Zoranom Rajkovicem i procelnicima upravnih odjela, održao je jucer prvi službeni kolegij nakon osvajanja cetvrtog mandata na nedavno održanim lokalnim izborima. Sjednice kolegija gradonacelnika se održavaju redovito svakog ponedjeljka, a na sjednicama se razmatraju prijedlozi akata koje upravna tijela upucuju gradonacelniku na donošenje ili utvrdivanje prijedloga prema Gradskom vijecu.

Na kolegiju su razmatrani prijedlozi i donesene odluke o imenovanju predstavnika narucitelja u postupku javne nabave za dodatne radove na izgradnji oborinske kanalizacije u PZ Vinež – II faza, Javni poziv za podnošenje pisanih ponuda za dodjelu lokacija u Rapcu za ljetnu sezonu 2013. godine i Zakljucak o raspisivanju natjecaja za davanje u zakup poslovnih prostora. Takoder, razmatran je hodogram aktivnosti i plan investicijskih projekata za naredno razdoblje kao što su pocetak radova na sanaciji krova sportske dvorane Mate Blažine, pocetak radova na asfaltiranju parkirališta P2 na Gradskom groblju koji ce osigurati parkirni prostor za 73 automobila i 9 autobusa, otvaranje postupka javne nabave za radove na nadogradnji jaslica, priprema troškovnika i hodograma aktivnosti za izgradnju Plaže i ulaza u more za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti sukladno Ugovor o sufinanciranju od strane Ministarstva turizma te dovršetak radova na uredenju parkirališta u ulici Senari.

Analizirani su tjedni planovi aktivnosti po pojedinom Upravnom odjelu koje dužnosnici i djelatnici Gradske uprave provode uz svakodnevne poslove i obveze. Ured grada u pripremi je materijala za Konstituirajucu sjednicu Gradskog vijeca Grada Labina koja ce se održati sljedeci utorak, 18. lipnja 2013. godine u 19,00 sati. Akti koje donosi gradonacelnik objavljuju se na službenim stranicama Grada Labina, te se javnosti predstavljaju na konferencijama za medije ili objavom priopcenja na službenim stranicama Grada Labina.