Pretraživanje

Prijem za sudionike Kvarnerske rivijere

Ponedjeljak, 10. Lipnja 2013. - 11:29

Predstavnike nogometnih klubova, sudionika ovogodišnjeg Medunarodnog juniorskog turnira Kvarnerska rivijera koji se takmice u labinskoj skupini i to NK „Rijeka“ iz Rijeka, reprezentacija Crne gore U 19, Hellas Verona FC – Italija te NK „Rudara“ iz Labina kao domacina primio je danas gradonacelnik Grada Labina Tulio Demetlika u prostorijama Grada Labina.

Kvarnerska rivijera je jedan od najstarijih nogometnih turnira u ovom dijelu Europe i predstavlja izuzetno iskustvo mladim nogometašima kojima je to dobra prigoda da se afirmiraju i odmjere snage s nekim od predstavnika najjacih europskih klubova. Na turniru su u Labinu tijekom godina igrali brojni mladi igraci koji su kasnije postigli izvanredne sportske karijere igrajuci za najpoznatije svjetske klubove.

Vrlo malo omladinskih nogometnih turnira se može podiciti 58 godina dugom tradicijom održavanja jednog turnira u svome gradu. Upravo toliko je Labin domacin „Kvarnerske rivijere“, te je uz Rijeku grad sa najdužom tradicijom u suorganizaciji ovog sportskog dogadaja, istaknuo je tom prigodom gradonacelnik Tulio Demetlika. Svim ucesnicima zaželio je mnogo dobrih sportskih rezultata te ih pozvao da narednih dana upoznaju bogatu kulturnu i povijesnu baštinu našeg grada, te ljepote kako Labina tako turistickog Rapca. Posebno se zahvalio domacinima turnira, Nogometnom klubu „Rudar“ iz Labina na svemu ucinjenom na promociji nogometa.