Pretraživanje

Prijem u Gradu Labinu povodom Dana policije

Petak, 26. Rujna 2014. - 8:56

Povodom Dana policije, 29. rujna, gradonacelnik Grada Labina, Tulio Demetlika,  nacelnica Raše, Glorija Paliska Bolterstein i predsjednik vijeca Opcine Kršan, Zdravko Vidak, u prostorijama grada Labina uprilicili su prijem za djelatnike PP Labin.

Nakon što im je cestitao njihov dan i blagdan Sv. Mihovila, njihovog zaštitnika, Demetlika je istaknuo znacenje svega što su policijski djelatnici  ucinili radi vece sigurnosti gradana. Gradonacelnik je istaknuo kako policija u suradnji s lokalnom samoupravom, Županijom i nadležnim Ministarstvom, kroz reforme i novu tehnologiju ostvaruje rezultate koji pokazuju da rješavaju sve što gradani od njih ocekuju te je dodao da u doba terorizma i borbe protiv kriza, turisticka sezona je protekla  sigurno i mirno te stižu pohvale kako smo mirna i sigurna destinacija.

Zamjenica nacelnika labinske policije, ?eni Bucic, u svom se kratkom obracanju zahvalila lokalnoj samoupravi na odlicnoj suradnji, koju njeguju vec godinama te istakla kako na labinštini nije zabilježen veci  broj kaznenih djela, koji bi ugrozio stanovništvo osim požara kino dvorane u Raši što je bio teži slucaj, ali je utoliko lakše jer je brzom intervencijom saniran, a pocinitelj otkriven. Podsjetila je i kako se i ovog rujna provodi akcija „Poštujte naše znakove“, kojom se želi doprinijeti maksimalnoj sigurnosti školaraca u prometu. ?eni Bucic zahvalila se na suradnji i prometnim redarima.

Nacelnica Opcine Raša Glorija Paliska Bolterstein istaknula je novi prometni režim, koji se pocetkom listopada uvodi u Raši, a u cemu je policija takoder dala svoj doprinos davanjem sugestija, a zahvalila se policiji i na odlicnoj suradnji nakon požara u Raši.