Pretraživanje

Poziv na edukaciju “BTL marketing- jeftiniji marketing”

Ponedjeljak, 30. Studenog 2015. - 7:34

Grad Labin u suradnji sa LAG-om „Istočna Istra“u srijedu 02. prosinca 2015. godine organizira edukaciju na temu “BTL marketing- jeftiniji marketing”. Edukacija će se održati u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin s početkom u 17:00 sati.

Edukaciju će održati Poslovna akademija Rijeka (PAR d.o.o.), nezavisna obrazovna institucija iz Rijeke koja nudi redovne i izvanredne studije te cjeloživotno učenje.

Predavač: Muamer Mujević, vlasnik tvrtke Iconis Ltd. sa sjedištem u Londonu i vlasnik obrta za marketing strategiju „Studio Iconis“ sa sjedištem u Rijeci već dugi niz uspješno djeluje na međunarodnom i lokalnom tržištu. Tvrtke ovog mladog poduzetnika pružaju usluge u području digitalnog marketinga – od brandinga, web dizajna, programiranja web trgovina i internet marketinga.

BTL marketing koriste trgovci, proizvođači i distributeri koji žele unaprijediti svoju prodaju te dodatno promovirati određene proizvode i usluge na licu mjesta, što rezultira značajnim poboljašnjem prodajnih rezultata. BTL kampanje i promocije podrazumijevaju širok spektar aktivnosti, od dijeljenja promotivnih uzoraka, brošura i flyera, izrade bannera, naljepnica, provedbe promotivnih kampanja elektroničkom i klasičnom poštom, logistike štandova i stalaka, do organizacije nagradnih igara, sponzorstva i drugih aktivnosti koje uključuju izravan kontakt s potencijalnim kupcima. BTL je kratica koja dolazi od engleskih riječi „below the line“, a predstavlja učinkovit i ekonomičan način pristupa specifičnim ciljnim skupinama.

Seminar je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima (vlasnicima i direktorima), vlasnicima OPG-a, turističkim djelatnicima i privatnim iznajmljivačima, voditeljima marketinga, voditeljima prodaje i svim njihovim djelatnicima čiji radni zadaci uključuju osmišljavanje promotivnih aktivnosti.

Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 052/851-173; 099 357 6998 ili na e-mail:  info@lag- istocnaistra.hr do utorka 01.prosinca 2015.godine do 14h. Radionica je besplatna za sve sudionike.