Pretraživanje

Potpisani ugovori o potpori udrugama u kulturi

Srijeda, 31. Ožujka 2021. - 0:00

Danas su u obnovljenom Malom kazalištu,  „Circolu“ potpisani ugovori o sufinanciranju programa, projekata i manifestacija u kulturi za 2021. godinu između Grada Labina i udruga i organizacijama iz područja kulture.

Potpisivanju su prisustvovali gradonačelnik Valter Glavičić, dogradonačelnica Federika Mohorović Čekada, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Borjan Batagelj i viša savjetnica za kulturu, informiranje i odnose s javnošću Loredana Ružić Modrušan.

Ove je godine za sufinanciranje odobreno ukupno dvanaest programa i projekata iz oblasti kulture te su za to osigurana sredstva u iznosu od 175.000,00 kuna.

Gradonačelnik Glavičić ovom je prilikom zahvalio svima na dugogodišnjem radu i promicanju kulture u Labinu te se posebno osvrnuo i zahvalio svima koji su pomogli u realizaciji programa povodom obljetnice 100 godina Labinske republike koja je u najboljem svjetlu pokazala kako se zajedništvom mogu napraviti velike stvari i na najbolji način prezentirati svima ono čime se Labin zaista ponosi.

„Zahvaljujem vam na kreativnosti i dosljednosti, na svemu što radite, posebice iz razloga jer se ta kreativnost najbolje očituje u tome da je Labin mali grad koji ima kreativnu scenu kojom bi se ponosile i znatno veće sredine. Financijska potpora grada nešto je što je sigurno od velike pomoći u funkcioniranju ali nije presudno, presudna je vaša ljubav prema svojem gradu i svemu onom što činite kako bi se ostvarili ovi zanimljivi programi. Možemo svi biti ponosni na ono što činite i vjerujem kako će i nove generacije koje nam dolaze nastaviti ovim putem kako bi Labin i dalje bio ovako prepoznatljiv na kulturnoj sceni Hrvatske i Europe.“ – zaključio je Valter Glavičić, gradonačelnik Grada Labina.

kultura 5.JPG (224 KB)