Pretraživanje

Polaznicima Centra "Liče Faraguna" uručene diplome za uspješno završenu školu plivanja

Petak, 20. Studenog 2015. - 13:11

Polaznicima Centra „Liče Faraguna“ danas su uručene diplome za uspješno završenu školu plivanja „Aqua Albona“. Niko Pucić, Sandi Barat, Dalan Vidić, Luka Lučić, Erika Aliu i Marko Pucić ponosni su dobitnici diploma.

Sportska zajednica Grada Labina u suradnji s Gradom Labinom i Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta provodila je tokom rujna, listopada i studenog projekt obuke neplivača za predškolce, osnovnoškolce i djecu s posebnim potrebama na bazenima hotelskog kompleksa Maslinica. Djeci je tijekom obuke bilo osigurano piće, dobili su kapice, majice, a na kraju tečaja i diplome dok će nadolazećeg vikenda posjetiti bazen Kantrida u Rijeci. Polaznici su završili obuku pod stručnim nadzorom profesora kineziologije Ane Blečić, Maje Paradi, Vedrana Biočića i Ervina Kiršića. Obuka je bila besplatna, a financiralo ju je Ministarstvo obrazovanja znanosti i sporta (75%) i Grad Labin preko projekta Labin-zdravi grad (25%).

Polaznicima Centra „Liče Faraguna“ koji su uspješno završili obuku diplome je uručio Vedran Biočić, a ispred Sportske zajednice Grada Labina čestitao im je tajnik Siniša Verbanac.