Pretraživanje

Održana radionica o sufinanciranju projekata energetske ucinkovitosti

Četvrtak, 24. Srpnja 2014. - 9:52

Jucer je u Gradskoj knjižnici Labin održana radionica povodom raspisanog Javnog natjecaja za sufinanciranje projekata energetske ucinkovitosti u obiteljskim kucama na podrucju Grada Labina. Radionici su prisustvovali u velikom broju zainteresirani gradani, projektanti, ovlaštene osobe za certificiranje zgrada, kao i poduzetnici iz gradevinskog sektora.

Radionicu su vodili predstavnici tvrtke Delfin grupa d.o.o. iz Rijeke Siniša Krunic, dipl.ing.str. i Sanjin Lukaric, dipl.ing.str. Javni natjecaj za sufinanciranje projekata energetske ucinkovitosti u obiteljskim kucama na podrucju Grada Labina otvoren je do 11. kolovoza 2014. godine.

Predstavnici tvrtke Delfin grupa d.o.o. prezentirali su prisutnima nacin i tijek prijave na natjecaj, potrebnu dokumentaciju, nacin bodovanja prijava, nacin utvrdivanja liste prednosti i odabiru korisnika sufinanciranja te potpisivanju ugovora s korisnicima i izvodenju radova.

Maksimalni iznosi koji se sufinanciraju su 40% opravdanih troškova ulaganja odnosno do 30.000,00 kuna (sa PDV-om) po obiteljskoj kuci od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku ucinkovitost te 10% opravdanih troškova ulaganja, odnosno do 7.500,00 kuna (sa PDV-om) po obiteljskoj kuci od strane Grada Labina.

U prilogu možete preuzeti prezentaciju s održane radionice.

Više o natjecaju na linku http://www.labin.hr/node/6179

Kontakt za prijavu na natjecaj:

Grad Labin

Ured Grada

Titov trg 11

52220 Labin

Tel. 052/866–817


Prilozi