Pretraživanje

Održana kreativna radionica za osobe starije životne dobi

Petak, 06. Prosinca 2013. - 8:44

U utorak 3. prosinca, u prostorijama Udruge za mlade Alfa Albona održana je kreativna radionica za osobe starije životne dobi, na kojoj su se izradivali prigodni božicni ukrasi. Centar +65 u suradnji sa Udrugom za mlade Alfa Albona organizira niz kreativnih radionica za osobe starije životne dobi u okviru kojih se starijim osobama pruža kvalitetno provodenje slobodnog vremena, podiže kvaliteta življenja u malom mjestu te omogucava druženje i širenje socijalnih kontakata.

Tokom radionica polaznici imaju prilike nauciti razne tehnike, ugodno se družiti i stvoriti nove kreativne uratke. Na radionici u utorak, zbog velikog interesa sudionika, izradivale su se božicne ikebane od borovih grana i šiški, ukrašene raznim ukrasnim dodacima i vrpcama, nakon cega su sudionici u tehnici decoupage ukrašavali plasticne posudice za svijece i dodali im novo božicno ruho.

Slijedeca radionica najavljena je za utorak, 10. prosinca 2013. od 17,00 do 18,30 sati u prostorijama Udruge za mlade Alfa Albona (Kalic 2, Stari grad) kada na red dolazi foto radionica na kojoj ce polaznici izradivati foto okvire, te radionica pisanja haiku pjesama, cime se završava niz kreativnih radionica u 2013. godini.