Pretraživanje

Održana edukacija o programu poticanja poduzetništva "Poduzetnicki impuls 2013."

Srijeda, 20. Ožujka 2013. - 11:36

U prostorijama Grada Labina jucer je održana edukacija za poduzetnike i obrtnike o programu poticanja i subvencija malog i srednjeg poduzetništva „Poduzetnicki impuls 2013“. Seminar je održan u organizaciji Grada Labina, a u suradnji sa tvrtkom EU Projekti  iz Zagreba. Voditeljica seminara, Ariana Vela, kroz održano predavanje i prezentaciju, prenijela je dio svog bogatog iskustva u pružanju podrške poduzetnicima pri korištenju bespovratnih sredstava. Prezentaciji je prisustvovao i gradonacelnik Grada Labina Tulio Demetlika i njegov zamjenik Zoran Rajkovic.

Na seminaru je bilo govora o novim pravilima financiranja, slicnostima s EU projektima, prioritetima financiranja u svim ciklusima,  prijavnoj  dokumentaciji, na što obratiti pozornost,  te kako si povecati šanse za dobivanje sredstava. Cilj edukacije je pomoci svima koji ce se prijaviti na natjecaj u svim ciklusima „Poduzetnickog impulsa“ da pravilno ispune projektne obrasce i maksimiziraju svoje šanse na natjecaju kako bi ostvarili najveci moguci broj bodova, kroz korištenje prijavnih obrazaca i davanje preciznih uputa na što treba staviti naglasak prilikom pripreme.

Više informacija o  Poduzetnickom impulsu za 2013. godinu i detalje o pojedinim mjerama i aktivnostima nalaze se na stranicama  Ministarstva poduzetništva i obrta;  http://www.minpo.hr. Detaljna prezentacija sa održane edukacije nalazi se u prilogu.


Prilozi