Pretraživanje

Održana djecja biciklijada „Klincijada“

Utorak, 23. Rujna 2014. - 7:00

U povodu Europskog tjedna mobilnosti Grad Labin u suradnji s BBK Istra-bike i Djecjim vrticem Pjerina Verbanac proteklog tjedna organizirao je djecju biciklijadu – klincijadu. Natjecanje se održalo u tri kategorije za djevojcice i djecake, na biciklima s pomocnim kotacima, biciklima s kotacima do 12 cola i s kotacima do 16 cola, a u kategoriji do 20 cola utrkivali su se samo djecaci.

U kategoriji bicikla s pomocnim kotacima prvo je mjesto medu djevojcicama osvojila Aurora Cazzioli Bugarin, drugo Laura Batelic, a trece Marta Hrvatin. U istoj kategoriji djecaka prvo mjesto osvojio je Nino Sprcic, drugo Armin Trumic, a trece mjesto Ivan Sergo.

U kategoriji bicikl s pomocnim kotacima do 12“ najbrža je bila Eva Diminic, drugo mjesto osvojila je Paola Dobric, a trece Antonia Basanic. Prvo mjesto u istoj kategoriji osvojio je Karlo Paliska, drugo mjesto Vito Brezac, a Toni Milevoj je bio treci.

U kategoriji bicikla do 16“ kod djevojcica pobijedila je Maria Alba Mohorovic, druga je Ana Cupic i treca Lana Batelic. Medu djecacima pobjednik je Luka Brnjac, Ivano Crnogorac je drugi, a Nikolas Golja treci. U kategoriji bicikla do 20“prvo mjesto zauzeo je Petar Mitrovic, drugi je bio Simon Kos, a treci Arijan Jelic.