Pretraživanje

Odluka o dopuni Odluke o dodjeli poslovnih prostora u vlasništvu Grada Labina na korištenje udrugama na javnom savjetovanju

Srijeda, 24. Kolovoza 2022. - 0:00

Odluka o dopuni Odluke o dodjeli poslovnih prostora u vlasništvu Grada Labina na korištenje udrugama objavljuje se u svrhu savjetovanja s javnošću u periodu od 24. kolovoza 2022. do 23. rujna 2022.

 Pozivaju se zainteresirani građani da u ostavljenom roku dostave svoje prijedloge i mišljenja na način da popune priloženi obrazac.

Popunjeni obrazac s prilogom potrebno je dostaviti zaključno/ do zadnjeg dana predmetnog savjetovanja na adresu elektronske pošte: loreta.blaskovic@labin.hr. Kontakt osoba: Loreta Blašković, pročelnica UO za poslove Gradonačelnika, Gradskog vijeća i opće poslove.

Po završetku savjetovanja, pristigli doprinosi bit će razmotreni te ili prihvaćeni ili neprihvaćeni, odnosno primljeni na znanje uz obrazloženja koja su sastavni dio Izvješća o savjetovanju s javnošću. Izvješće će biti objavljeno na internetskoj stranici Grada Labina. Anonimni, uvredljivi ili irelevantni komentari neće se objaviti.

Ukoliko ne želite da Vaši osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca.

Prilozi