Pretraživanje

Odgađa se za danas najavljena radionica „Kako do vlastitog weba?“ i „Rad s klijentima – u Hrvatskoj i svijetu“

Utorak, 10. Ožujka 2020. - 0:00

Današanja radionica  „Kako do vlastitog weba?“ i  „Rad s klijentima – u Hrvatskoj i svijetu“ planirana za održavanje u Gradskoj knjižnici sa početkom u 16.00 h odgađa se zbog sigurnosti i preporuka Stožera civilne zaštite Istarske županije o odgodi svih oblika okupljanja u zatvorenim prostorima.

O mogućnosti novog termina održavanja radionice pravovremeno ćemo obavijestiti.

 


Želite li naučiti više o webu? Što je dobra, a što loša web stranica? Trebate li i vi imati svoju web stranicu i zašto možda ipak ne? Kako raditi s klijentima iz Hrvatske i inozemstva te što može poći po zlu (i kako to popraviti)?

Grad Labin Vas poziva na jednodnevnu radionicu sa dvije zasebne teme „Kako do vlastitog weba?“  i  „Rad s klijentima – u Hrvatskoj i svijetu“,  koja će se održati u utorak, 10. ožujka 2020. godine u vremenu od 16:00 do 20,00 sati u Polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice u Labinu na adresi Rudarska 1. Radionica je podijeljena u dva dijela — prvi dio, „Kako do vlastitog weba?“, namijenjen je vlasnicima tvrtki koji žele naučiti više o internetu i kako maksimalno iskoristiti mogućnosti koje internet danas pruža. Nakon prvog dijela u nastavku slijedi „Rad s klijentima – u Hrvatskoj i svijetu“ koji je fokusiran na freelancere i vlasnike malih agencija koji žele raditi s klijentima iz Hrvatske i svijeta te optimizirati svoje poslovanje.

Edukaciju će voditi Emanuel Blagonić  koji se  profesionalno bavi web-om posljednjih 15 godina, a tijekom kojih je radio za više od 500 različitih klijenata iz Hrvatske i svijeta. Od izrade internetskih stranica preko dizajniranja touch-screen sučelja, radio je za male i velike klijente, start- upe i multinacionalne kompanije. Trenutno radi kao freelance UX dizajner s multinacionalnom kompanijom iz Švicarske. Kao jedan od pionira WordPressa u Hrvatskoj organizirao je niz Meetupa i konferencija, uključujući i prvu konferenciju o WordPressu u Hrvatskoj (WordCamp Croatia, 2015. u Rijeci). Posljednje tri godine bio je jedan od organizatora najveće svjetske konferencije o WordPressu, WordCamp Europe (2016, Beč; 2017, Pariz; 2018, Beograd) gdje je vodio komunikacijski tim.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se možete do utorka 10. ožujka 2020. godine na link https://znanjezabuducnost.com/radionica/labin/

 Zahvaljujući partnerima radionica Plus hostingu i Algebri, svi će sudionici dobiti dodatne poklone koji će im pomoći da stečena znanja primjene u praksi.