Pretraživanje

Odabran najbolji styling posjetitelja RE-Petrove

Utorak, 11. Srpnja 2023. - 0:00

Hvala svima koji su prihvatili poziv Grada Labina i ohrabrili se da na ovogodišnju REPetrovu budu odjevni u retro ili vintage  styleu.  Svi koji su bili smjeli, veliko HVALA, jer su svojim stilom ili detaljem doprinijeli  ozračju fešte.

Predstavnici Turističke zajednice Grada Labina i Grada Labina jednoglasno su zaključili kako se četiri fotografije posebno izdvajaju po stylingu protagonista.

Generalni sponzor Valamar Riviera osigurao je sljedeće nagrade:

1. Nagrada - gratis vikend za dvije osobe u Valamar SanfiorHotelu &Casa u Rapcu, koju dobiva  simpatični retro par sa slike:

 
1. nagrada.JPG (145 KB)
 

2. Nagrada - Večera i piće za dvije osobe u restoranu La Pentola trattoria u Rapcu dobiva simpatična mlada dama koja se nije libila zaviriti u stari ormar svojih roditelja i izvući originalnu haljinu i detalje.

 
2. nagrada.jpg (1.07 MB)
 

 
3. Nagrada – poklon paket Valamar Riviere odlazi u ruke simpatičnih mladića koji su utjelovili muškarce 30 – tih godina prošlog stoljeća, i to ne samo izborom odjeće, već i frizurom te drugim modnim dodacima.

 IMG_2803 (002).JPG (143 KB)

 

4. Utješna nagrada – mini poklon paket Valamar Riviere osvaja simpatična mlada gospođa koja je izborom košulje i detalja pokazala kako je lako „ubaciti se“  desetljeće unatragUtješna nagrada.JPG (127 KB)

Molimo dobitnike da se jave u Grad Labin radi preuzimanja nagrada na telefon 052/866-852 ili mail: javnost@labin.hr.

Svima onima koji su se skockali u retro stilu za RE-Petrovu, a nisu imali hrabrosti stati pred kamere više sreće drugi put!