Pretraživanje

Objavljen javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća - Labin stan nudi uslugu prijave

Utorak, 30. Lipnja 2020. - 0:00

Ministarstvo graditeljstva i prostornog planiranja objavilo je 25. lipnja javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća.

Službeno zaprimanje ponuda putem online aplikacije započet će od 01.rujna, pa građani imaju pred sobom dva mjeseca za pripremu dokumentacije potrebne za prijavu na natječaj.

Za energetsku obnovu (EO) obiteljskih kuća osigurano je 203 milijuna kuna iz sredstava Fonda zaštite okoliša i energetske učinkovitosti (FZOEU). Sufinanciranjem će se odobravati do 60% stvarnih troškova, uloženih u povećanje energetske učinkovitosti.

Budući je iza tvrtke Labin stan veliko iskustvo u višegodišnjoj Energetskoj obnovi višestambenih zgrada, direktorica iste, Dolores Sorić napominje kako svim zainteresiranim građanima nude uslugu pripreme dokumentacije za natječaj te uslugu online prijave. Djelatnici Labin stana prisustvovati će radionicama u organizaciji FZOEU, i po završetku edukacije, organizirati radionicu ovdje u Labinu za sve zainteresirane građane Labinštine.

Kao što je uvijek do sada Labin stan nesebično pomagao građanima po svim pitanjima privatnog stanovanja,  i u ovom slučaju zainteresirani se mogu javiti, za sva pitanja i sve informacije putem telefona 052/852-452 , 0992715793, na email info@labinstan.hr ili izravno u prostorije Labin stana, u uredovno vrijeme za stranke, po mogućnosti uz prethodnu najavu.

Informacije su dostupne i na službenim stranicama Ministarstva graditeljstva.