Pretraživanje

Obavijest umirovljenicima

Utorak, 23. Travnja 2013. - 12:58

Udruga umirovljenika Labin, u suradnji s Centrom za pomoc starijim osobama Labin, Gradom Labinom, Opcinom Raša i Kulturno-umjetnickim društvom RKUD Raša, organizira vecer poezije i glazbe u subotu, 27. travnja 2013. godine u prostorijama RKUD-a Raša s pocetkom u 20,00 sati za sve umirovljenike sa podrucja Labinštine.  

Posjetitelje ce na pocetku veceri zabavljati poete Rina Miletic, Mavlina Mileta i Danijel Nacinovic, nakon cega sijedi zabava i ples do kasnih vecernjih sati. Za sve posjetitelje koji nemaju vlastiti prijevoz biti ce organiziran zajednicki prijevoz autobusom. Okupljanje ce biti na autobusnom kolodvoru od 19,15, te je polazak za Rašu planiran u 19.30 sati. Povratak iz Raše u Labin predvida se oko 00.00.

Pozivaju se svi zainteresirani da se radi ogranicenog broja mjesta u autobusu jave u što kracem roku na broj telefona 852 114 (Udruga umirovljenika). Plesna vecer organizira se u povodu obilježavanja Svjetskog dana plesa, 29. travnja, koji se slavi od 1982. godine. Osnovna ideja tog dana je podsjecanje javnosti na ples kao umjetnicki oblik izražavanja te uživanje u njegovoj univerzalnosti koja prevladava sve politicke, kulturne i eticke prepreke.