Pretraživanje

Novi smještajni kapaciteti u Starom gradu

Srijeda, 23. Kolovoza 2017. - 0:00

Krajem srpnja, u ulici Mate Poldrugovca na području Starog grada otvorena je Rezidencija Mirakul.

Rezidencija Mirakul, projekt bračnog para Daniele Roguljić Novak i Dražena Novaka idealna je za sve koji vole ugođaj srednjevjekovnog grada uz moderan ambijent. Kao takav jedinstveni tip smještajnog objekta, vrhunski je primjerak nečeg novog, potrebnog Gradu Labinu kako bi se obogatila turistička ponuda.

slika 2.jpg (79 KB)

Rezidencija Mirakul broji 5 dvokrevetnih soba sa ensuite kupaonicama. Svaka soba je posebno uređena, krasi je unikatni zidni mural, te različiti unikatni elementi.

Vlasnici naglašavaju kako gostima za doručak, između ostalog nude  i dio proizvoda OPG-a, koji se nalazi u Ripendi Verbanci, 2,5 km udaljenoj od Labina, gdje na hektaru zemlje, primjenom ekoloških mjera, uzgajaju masline, lavandu, te različito cvijeće, voće i povrće.


slika 3.jpg (72 KB)

Radove na samom objektu izvodile su lokalne tvrtke, a potpis na ovaj jedinstveni interijer stavila je umjetnica Roberta Razzi, koja je toplinom boja i mekoćom prostora, uz nove tehnike oslikavanja zidova, i ovom prilikom prikazala jedinstveni pristup rješavanja interijera, čija funkcionalnost ne kida veze s doživljajem ukupnog istarskog ambijenta i, specifično, labinskog industrijskog dizajna.

„Vrhunski primjer nečeg novog, kvalitetnog i jedinstvenog u našem gradu. Raduje me buđenje Starog grada, ulaganja investitora i otvaranja novih smještajnih kapaciteta. Prošlogodišnjim otvaranjem hotela Peteani, nedavnim otvorenjem Rezidencije Mirakul, najavljenim otvorenjem još jednog sličnog objekta krajem rujna te nastavkom radova na Gradskoj loži, Stari grad dokazuje da je izrazito zanimljiv kako za investitore tako i za goste.“ –
izjavio je gradonačelnik Valter Glavičić