Pretraživanje

Nova sportska oprema za škole sudionice 7. Olimpijade osnovnih škola

Utorak, 23. Prosinca 2014. - 13:51

Za kraj godine, još jedna lijepa vijest u vezi sa 7. Olimpijadom OŠ Labinštine. Izvršni odbor Saveza sportova Grada Labina odlucio je da se sredstva preostala nakon organizacije Olimpijade, a koja su prikupljena marketingom (donacije i sponzorstva), usmjere u kupovinu sportske opreme za sve škole sudionice Olimpijade.

Tako su škole u Cepicu, Potpicnu, Raši, Nedešcini, te dvije u Labinu, dobile sportsku opremu u vrijednosti preko 3.000,00 kn svaka. Ukupan iznos koji se utrošio je 20 tisuca kuna. U sportsku opremu koja je donirana školama spadaju lopte za sve sportove (mali nogomet, košarka, rukomet, odbojka), stolni semafori, štoperice, dresovi-markeri, loptice za bacanje, te loptice za stolni tenis.

Nova sportska oprema pomoci ce školama da se što bolje spreme za 8. Olimpijadu Osnovnih škola koja ce se održati u listopadu 2015. godine.

Na urucivanju opreme bili su prisutni profesori tjelesnog: Danko Faraguna – OŠ Matije Vlacica, Vedran Biocic – OŠ Ivo Lola Ribar , Maja Paradi – OŠ Vitomir Širola Pajo Nedešcina i tajnik Saveza sportova Grada Labina Siniša Verbanac. Zbog obveza nisu mogli prisustvovati Ljubomir Vilic, prof. u školama Vladimir Nazor Potpican i Ivan Goran Kovacic Cepic, te Ana Blacic iz OŠ Ivana Batelica Raša, pa ce im oprema biti urucena naknadno.