Pretraživanje

Nogometno središte Labin više nije clan Saveza sportova Grada Labina

Utorak, 09. Travnja 2013. - 10:30

Nogometno središte Labin iskljuceno iz clanstva Saveza sportova Grada Labina, a njihova godišnja dotacija preusmjerava se u TK „Rabac“, zakljucak je Izvršnog odbora Saveza sportova Grada Labina, održanog u ponedjeljak, 08. travnja 2013. godine. Naime, Nogometno središte Labin do zadanog roka nije reguliralo svoj status pri Uredu državne uprave, tako da je 15. ožujka stupila na snagu brisanje iz clanstva Saveza sportova.

Na sjednici je potvrden plan sufinanciranja rada strucnih kadrova Saveza sportova Grada Labina za 2013. godinu, koji ce biti objavljen na internet stranici Saveza.

Podržan je i program 5. Olimpijade osnovnih škola Labinštine koja zapocinje 19. travnja. Predstavljeni su programi HOO-a za lokalni šport gdje ce se kandidirati nabavka jedrilice za JK „Kvarner“. Dogovoreno je da se u narednom razdoblju radi na poboljšanju sportske infrastrukture, te da se u najskorije vrijeme održi tematska sjednica Saveza sportova po tom pitanju.

Svim udrugama biti ce upuceno pismo Županijskog saveza u kojem se poziva sportske udruge da riješe svoj status u Uredu državne uprave po pitanju registracije, zbog nadolazece sportske inspekcije u našoj županiji.