Pretraživanje

Nakon viber zajednice, Labin otvara dodatne kanale komunikacije

Četvrtak, 30. Travnja 2020. - 0:00

Nakon nedavnog otvaranja nove viber zajednice Grada Labina pod nazivom Labin Business Help Desk s ciljem boljeg informiranja i aktivne dvosmjerne komunikacije s poslovnim subjektima s područja Grada, od danas su omogućena i tri dodatna kanala komunikacije. Radi se o službenoj telefonskoj liniji, mail adresi namijenjenoj upitima lokalnih poduzetnika i info podstranici u sklopu službene web stranice Grada Labina o mjerama pomoći gospodarstvu.

Ovi kanali zamišljeni su tako da se koriste za bržu i dvosmjernu komunikaciju Grada s poduzetnicima u ovim vremenima krize kako bi se pružili svi odgovori i  pravovaljane informacije o donesenim mjerama, a s ciljem pomoći poduzetnicima. Jednako tako, ovi kanali bit će dostupni i nakon nastale krize COVID-a 19.

Stoga, od danas je aktivna direktna telefonska linija 052/866-817 na koju se upiti zaprimaju svakog radnog dana od 07,30 do 15,30 sati te mail adresa gospodarstvo@labin.hr

Na službenim stranicama Grada Labina svakodnevno će se ažurirati i nove informacije vezane za mjere pomoći gospodarstvu na lokalnoj, regionalnoj te nacionalnoj razini. Cilj je objediniti sve mjere kako bi korisnici mogli lakše doći do informacija.

Mjere možete pogledati OVDJE.