Pretraživanje

Na labinskoj "Klincijadi" sudjelovalo 134 mališana

Četvrtak, 25. Travnja 2013. - 7:39

Jucer održana tradicionalna biciklijada i rolijada „Klincijada“ mališana Djecjeg vrtica „Pjerina Verbanac“ u organizaciji Labin Zdravog grada i BBK „Istra bike“ povodom 22. travnja, Dana planete zemlje protekla je vrlo uspješno. Na „Klincijadi“ je ucestvovalo 134 mališana iz Centralnog vrtica i podrucnih odjeljenja Vinež, Rabac i Raša. Biciklijada se odvijala tri kategorije i to bicikl s pomocnim kotacima, bicikl bez pomocnih kotaca do 16 cola i bicikl bez pomocnih kotaca preko 16 cola, te zasebno utrka za djecake i djevojcice.  

U kategoriji bicikla s pomocnim kotacima do 12“ + guralice na prvom je mjestu Viktorija Viškovic, drugom Lamija Ramic te trecem Ani Cupic. Kod djecaka prvi je Nikolas Golja, drugi Dominik Licul i treci Alex Casioli Bugarin.

U kategoriji bicikl s pomocnim kotacima do 16“ na prvom je mjestu Amelie Lalovic, druga je Maja Murtic i treca Luna Mocinic. Kod djecaka prvi je Dominik Mikuljan, potom Sandy Žunic i Tim Mohorovic.

U posljednjoj kategoriji, bicikl bez pomocnih kotaca preko 16“ prva je Angela Blaževic, druga Sara Zukic i treca Manola Miletic. U istoj kategoriji kod djecaka prvi je Antonio Kos, drugi Mateo Matoševic te treci Lucian Derosi.

Natjecanje se održalo na Katurama pokraj djecjeg vrtica. U rolijadi od djevojcica najbolja je bila Erin Mohorovic, potom Keli Tomanjik dok je treca bila Bernarda Barbic.