Pretraživanje

Mališani Djecjeg vrtica „Pjerina Verbanac“ vratili se sa zimovanja

Ponedjeljak, 12. Ožujka 2012. - 15:21

U razdoblju od 05. do 09. ožujka 2012. godine cetrdeset i devet mališana Djecjeg vrtica “Pjerina Verbanac” Labin sa sedam odgajateljica i zdravstvenom voditeljicom boravilo je na zimovanju u Dvorcu Stara Sušica.

Zimovanjem su se ostvarili pedagoški, psihološki, socijalni i zdravstveni ciljevi kroz svakodnevne i cjelodnevne aktivnosti djece na snijegu i u prostorima doma. Snijega je bilo dovoljno pa su djeca uživala u snježnim aktivnostima (sanjkanje, skijanje, kiparenje snijegom, traženje blaga, šetnja šumom i traženje tragova životinja), ali isto tako i u aktivnostima u domu kao što su muzicke igre, natjecanja u plesu, organiziranje zabave u pidžama, proslave rodendana, crtanje, razne društvene igre, i slicno.  

Cjelokupni program boravka djece osmišljen je na nacin da mališani kroz zabavu i igru usvajaju komunikacijske vještine, vještine suradnje, tolerancije i zajedništva.

Nadamo se da su i ove zime naši mali sugradani proveli ugodne i vesele zimske praznike kojih ce se još dugo sa radošcu prisjecati.