Pretraživanje

Mala knjižnica Rabac od sada radi i petkom

Srijeda, 23. Veljače 2022. - 0:00

Gradska knjižnica Labin obavještava sve Rapčanke i Rapčane da njihova Mala knjižnica produžuje svoje radno vrijeme.

Zahvaljujući vrijednim volonterkama gospođama Nevenki i Nevini, njihovom angažmanu, dobroj volji i, nadasve, ljubavi prema knjigama i čitanju, Mala knjižnica Rabac otvorena je za članove ne samo utorkom i četvrtkom od 16 do 19, već i petkom od 10 do 12 sati.

Malu knjižnicu Rabac nedavno su posjetili i srednjoškolci Leonarda Ivašić, Paolo Gobo i Bruno Falco s profesoricom Alidom Blašković Koroljević. Oni su, uz učenice Nicol Blašković i Luciju Koroljević, kreativna grupa zaslužna za jedinstven umjetnički mural koji krasi unutrašnjost Male knjižnice. Originalni keramički mural nastao je prema predlošku učenice Leonarde Ivašić na kreativnoj radionici održanoj u studenome prošle godine u sklopu projekta Gradske knjižnice „Osnivanje knjižničnog stacionara u Rapcu“. Naši talentirani srednjoškolci i ovoga su puta, uz stručno vodstvo, pomogli u kreiranju atmosfere još jednog prostora koji povezuje knjige i njihove čitatelje.

Podsjećamo da Mala knjižnica broji ukupno 560 naslova lijepe književnosti za sve dobne skupine korisnika te da je članstvo za stanovnike Rapca potpuno besplatno.