Pretraživanje

Labin ce u prosincu po prvi put imati klizalište

Petak, 22. Studenog 2013. - 11:31

Prosinac, posljednji mjesec u godini za sve Labinjane biti ce u pravom blagdanskom duhu a zimska carolija još nedoživljena. Naime, od 1. do 29. prosinca na igralištu Osnovne škole Matije Vlacica biti ce postavljen šator od 800 cetvornih metara, u kojem ce osim Božicnog sajma po prvi put u Labinu biti postavljeno klizalište velicine 7,5 x20 metara.

Svi ljubitelji klizanja doci ce na svoje, a za one koji ce po prvi put stati na klizanje biti ce tu ucitelj klizanja. Klizati ce moci i u vecernjim satima.

Uz 15-tak izlagaca na Božicnom sajmu, u šatoru ce biti organizirano niz dogadanja u dnevnim i vecernjim terminima u kojima ce sudjelovati labinske udruge, Projekt Labin Zdravi grad, održavati ce se predstave, stand-up, kino-predstave, koncerti, karaoke. Ujedno ce na toj lokaciji biti upriliceno druženje sa sv. Nikolom a i Djed Božicnjak ce dijelu labinskih mališana tu podijeliti svoje paketice.

Ovi sadržaji najavljuju jedan izuzetan i zanimljiv „prosinac u Labin“ u organizaciji tvrtke Velesajam d.o.o. te pokroviteljstvo Grada Labina.