Pretraživanje

Javni poziv za radionice stranih jezika

Utorak, 29. Siječnja 2013. - 12:24

Udruga za mlade Alfa Albona organizira radionice stranih jezika. Na taj nacin pružamo Vam priliku da na zanimljiv, kreativan i interaktivan nacin usvojite osnove engleskog, njemackog i francuskog jezika.

Pozivamo sve zainteresirane koji žele nauciti i usavršiti jezik kako bi se bez poteškoca mogli sporazumijevati sa brojnim stranim gostima, prijateljima i poslovnim suradnicima. Ovo je izuzetna prilika za brojne iznajmljivace, turisticke djelatnike, poduzetnike koji žele uspješno poslovati sa stranim partnerima, mlade koji namjeravaju svoje školovanje nastaviti u zemljama EU, lakše pronaci zaposlenje u Hrvatskoj, ali i konkurirati na stranom tržištu.

Radionice ce voditi kvalificirane osobe i suradnici iz podrucja turizma sa odlicnim poznavanjem jezika, a održavat ce se u poslijepodnevnim satima u prostorima Udruge za mlade Alfa Albona.

Javni poziv otvoren je do 01. veljace 2013., a svi zainteresirani mogu se prijaviti na kontakt broj: engleski i njemacki jezik- 091 895 6411, francuski jezik- 095 827 3864.