Pretraživanje

Izložba literature o biološkoj raznolikosti

Petak, 15. Listopada 2010. - 7:48

Gradska knjižnica zapocela je obilježavanje Mjeseca hrvatske knjige izložbom literature o biološkoj raznolikosti buduci je 2010.godina proglašena Medunarodnom godinom biološke raznolikosti.

Uz knjige, posjetitelji mogu vidjeti i radove ucenica Srednje škole Mate Blažina koje su pod vodstvom Alide Blaškovic proteklih petnaestak dana na zadanu temu oblikovale u glini zašticene vrste životinjskog svijeta te bookmarkere sa istim motivima.

Postav izložbe moci ce se pogledati tijekom trajanja Mjeseca knjige, odnosno do 15. studenog 2010. godine.

U utorak, 19.listopada, u gradskoj ce se knjižnici održati kreativna  radionica stvaranja price-slikovnice , pod nazivom "Crtam ti pricu" za niže razrede osnovnih škola.Cilj je radionice potaknuti ucenike na razmišljanje o integraciji osoba s posebnim potrebama u svakodnevne aktivnosti u školi i izvan nje.

Nakon citanja slikovnica "Hana i njuškalo" i "Nebesko prijateljstvo", ilustratorica ce pojasniti proces nastanka slikovnice.

Radionica pocinje u 11 sati, a voditeljice su Sanja Berakovic, prof.hrvatskog jezika i Zrinka Ostovic,samostalna likovna umjetnica,ilustratorica.

Povezane vijesti:

Obilježavanje Mjeseca hrvatske knjige

Novo radno vrijeme Gradske knjižnice Labin

Gradska knjižnica Labin otvara se 3. svibnja

Obavijest iz Gradske knjižnice Labin

3. Medunarodni festival procitanih knjiga

Gradska knjižnica Labin mjesto na koje se rado dolazi

Revizija knjižnicnog fonda