Pretraživanje

Iskazivanje interesa i potrebe za korištenjem usluga vrtića od 11. svibnja 2020.

Srijeda, 06. Svibnja 2020. - 0:00

Iz Dječjeg vrtića „Pjerina Verbanac“ obavještavaju da će vrtić ponovo započeti s radom u ponedjeljak 11. svibnja 2020. godine, a rad u vrtiću u periodu od 11. do 24. svibnja 2020. godine organizirat će se i provoditi sukladno dokumentu „Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te osnovnoškolske ustanove u kojima je osigurana mogućnost zbrinjavanja djece rane i predškolske dobi te učenika koji pohađaju razrednu nastavu“, donešenog od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Više o preporučenim mjerama, postupcima i uvjetima koje predškolska ustanova treba zadovoljiti kako bi se povećala sigurnost djece i djelatnika u vrtiću, molimo, pažljivo pročitajte u dokumentu Uputa te shodno tome i realnoj obiteljskoj situaciji odlučite o tome hoćete li vaše dijete prijaviti za dolazak u vrtić ili ne. Sukladno uputama, preporuča se kako odgojno-obrazovne skupine mogu imati najviše 9 djece. Nakon formiranja skupina i početka rada 11. svibnja 2020. godine, nova se djeca neće primati u skupinu daljnjih 14 dana (uključujući neradne dane), što znači do 24. svibnja2020. godine.

Obrazac pisane izjave u obvezi je potpisati svaki roditelj čije će dijete biti prijavljeno za dolazak u vrtić, čime će roditelj potvrditi kako je dijete zdravo (bez povišene tjelesne temperature i respiratornih simptoma), kako nije bilo u kontaktu s osobama pozitivnim na COVID-19 niti je pod sumnjom da bi moglo biti zaraženo ovom bolešću. Potvrdit će također kako oba roditelja rade i nemaju drugu mogućnost zbrinjavanja djeteta i kako je upoznat s Uputama HZJZ-a u cjelini.

Upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo molimo preuzmite klikom na sljedeću poveznicu: Upute HZJZ

Obrazac izjave molimo preuzmite klikom na sljedeću poveznicu: Izjava roditelja

Obrazac je potrebno dostaviti na e-mail adresu racunovodstvo@dvlabin.hr zaključno do četvrtka 7. svibnja 2020. godine.

Za roditelje koji nemaju mogućnost dostave obrasca izjave elektroničkim putem, isti mogu podignuti u tiskanom obliku u računovodstvu Centralnog vrtića na adresi Prilaz Kršin 2.