Pretraživanje

«ICE FEVER» - hokejaški spektakl u Labinu

Petak, 13. Prosinca 2013. - 12:51

«Ledena groznica» ovoga je prosinca posebno «zatresla» Labin. Vec gotovo dva tjedna ne prestaje gužva pod velikim šatorom gdje se održava blagdanska manifestacija «Prosinac u Labinu» i to pogotovo oko njegovog «zaledenog» dijela - klizališta.

Jedan od vrhunaca ovogodišnjeg blagdanskog programa svakako se ocekuje ove subote 14. prosinca u vecernjim satima, kada na klizalištu pocinje pravi hokejaški spektakl «Ice Fever Labin»! U medusobnim ogledima snagu i spretnost na ledu odmjerit ce tri hokejaške ekipe sastavljene od amatera, entuzijasta ali i pravih majstora ove igre. Labinska ce publika po prvi puta na «svom» ledu moci vidjeti neke od najboljih hrvatskih hokejaša, poput Tomislava Vidovica i Hrvoja Bereka, a protiv jakih puslkih «Gladijatora» i rijeckih «Orlova» domace ce boje braniti labinska hokejaška ekipa simbolicno nazvana «Kamikaze» !

Pozivaju se svi ljubitelji ovog atraktivnog zimskog sporta, kao i svi Labinjani i njihovi gosti, da u subotu 14.12. od 20 sati posjete veliki blagdanski šator kod Osnovne škole Matije Vlacica u Labinu, da se dobro zabave bodreci domace «Kamikaze» i uživaju u nesvakidašnjem sportskom ogledu u svom gradu. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.