Pretraživanje

GLOBE ekipa srednje škole postigla zapažen uspjeh na Državnoj smotri i natjecanju hrvatskih GLOBE škola

Petak, 13. Svibnja 2016. - 13:47

Državna smotra i natjecanje hrvatskih GLOBE škola 2016. održana je od 10. do 12. svibnja 2016. u Zadru.  Domaćin je bila Osnovna škola Šime Budinića. Na smotri i natjecanju sudjelovalo je 25 osnovnih i 14 srednjih škola iz svih krajeva Hrvatske. Iz regionalnog GLOBE centra Labin pozvane su 2 škole: Srednja škola Mate Blažine Labin i Prirodoslovna i grafička škola Rijeka. Obje su škole postigle  zapažene rezultate.

Srednja škola Mate Blažine dobila je priznanje za iznimno uspješan istraživački projekt pod nazivom „Neka naša Istra blista  ali ne po noći - II. dio“, a mentorice na projektu bile su profesorice Mira Hrvatin i Olivera Tadić.
GLOBE ekipa naše škole u sastavu učenika trećega  razreda gimnazije Karmen Rabar, Emili Šegon i Viliam Vojić, u pratnji mentorice profesorice Olivere Tadić, osvojila je visoko 2. mjesto na orijentacijskom natjecanju u kategoriji 14 srednjih škola. Čeda Perko, voditeljica međužupanijskog stručnog vijeća programa GLOBE, sudjelovala je na natjecanju u svojstvu člana državnog povjerenstva. 


GLOBE priznanje Projekt - pdf     GLOBE priznanje Natjecanje - pdf