Pretraživanje

Glasajte za fotografije na fotonatječaju „POKRENI SE“

Srijeda, 05. Listopada 2016. - 0:00

Grad Labin 16. rujna raspisao je fotonatječaj „Pokreni se“. Fotonatječaj je bio namijenjen za sve građane, a objavljen je povodom "Europskog tjedna mobilnosti". Stručno povjerenstvo u sastavu Aleksandra Đorđić, profesionalni fotograf (dipl.), Mateo Gobo, fotograf i Irina Belušić Maggi, stručna suradnica u Gradu Labinu utvrdilo je fotografije koje zadovoljavaju uvjete natječaja.

Fotografije su morale prikazivati događaj, aktivnost, kretanje, prometna rješenja, naše sugrađane dok pješače, voze bicikl, koriste javni prijevoz i slične situacije u Europskom tjednu mobilnosti s naglaskom na održivu mobilnost i biti dostavljene najkasnije do 30. rujna 2016. godine na popunjenoj prijavnici i to najviše dvije crno-bijele ili kolor fotografije u jpg formatu, rezolucije 300 dpi, maksimalne veličine 2 MB.

Prva nagrada je 800 kuna, druga nagrada 400 kuna, a treća nagrada iznosi 200 kuna. Od 5. listopada do 10. listopada građani mogu glasati za najbolju fotografiju na Facebook profilu Grada Labina, a u fotogaleriji se nalaze fotografije koje su zadovoljile definirane uvjete.