Pretraživanje

Edukacija "Javna nabava za ponuditelje"

Četvrtak, 05. Lipnja 2014. - 10:50

Grad Labin u suradnji s LAG-om „Istocna Istra“ organizira edukaciju pod nazivom "Javna nabava za ponuditelje“. Edukacija ce se održati u srijedu 11. lipnja 2014. godine s pocetkom u 17,00 sati u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin.

 Seminar ce obuhvatiti sljedece teme:

  1. Komunikacija i razmjena informacija izmedu gospodarskih subjekata i narucitelja u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji
  2. Sposobnost gospodarskih subjekata
  3. Kako pripremiti valjanu ponudu
  4. Pravna zaštita u sustavu javne nabave

Edukaciju smo namijenili svima koji žele izbjeci nepotrebne pogreške pri apliciranju na pojedine postupke.

Cilj radionice je stjecanje znanja, vještina i sposobnosti ponuditelja ukljucenih u sustav javne nabave, radi kvalitetnog pripremanja ponuda i uspjeha u postupcima javne nabave. Kako bi ponuditelji uspješno sudjelovali u postupcima javne nabave potrebno je da uz odredbe Zakona o javnoj nabavi poznaju i praksu.

Prezentacijski materijal osiguran je za sve polaznike. Seminar ce voditi Vesana Jurasovic, trener u sustavu javne nabave s velikim iskustvom kao predavac na programima izobrazbe u podrucju javne nabave te programima usavršavanja. Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 052/866-817 ili na e-mail lag.istocna.istra@gmail.com do 10. lipnja 2014. Seminar je besplatan za sve sudionike.


Prilozi