Pretraživanje

Državna tajnica Janica Kostelić otvorila 10. Olimpijadu osnovnih škola Labinštine

Četvrtak, 26. Listopada 2017. - 0:00


Sportski centar Franko Mileta Labin nije mogao imati ljepši događaj samo dan nakon otvaranja. Baš kao što je na sinoćnjem otvorenju više puta rečeno, da je on Sportski centar prije svega namijenjen mladima,  oni su jutros pohrlili na svečanost otvorenja 10. Olimpijade osnovnih škola Labinštine.  Popraćeni navijanjem sa tribina, u svečanom defileu na parket labinske dvorane izašlo je oko 400 –tinjak učenika iz 6 osnovnih škola Labinštine i Centra Liče Faraguna Labin.

150901616728.jpg (175 KB)

Pozdravne  riječi mladim labinskim sportašima uputio je gradonačelnika Valter Glavičić a potom i  Siniša Krajač, pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora.

10. Olimpijadu učenika osnovnih škola Labinštine otvorila je Janica Kostelić, državna tajnica Središnjeg ureda za sport i proslavljena sportašica koja je mladima poučila da u sportskom nadmetanju nikada ne zaborave na fair play.

150901626842.jpg (148 KB)

Prije službenog otvorenja, uručene su zahvalnice Gradu Labinu i okolnim općinama kao i dugogodišnjim pokroviteljima, te svim sponzorima koji prate ovu Olimpijadu od njenih samih početaka.

Svečanost otvorenja  nastupom je popratila plesna skupina „Cool Step“.


Foto: 5portal.hr