Pretraživanje

Cestitka gradonacelnika povodom Medunarodnog dana starijih osoba

Četvrtak, 01. Listopada 2015. - 13:46

U povodu Medunarodnog dana starijih osoba koji se obilježava danas, 1. listopada Gradonacelnik Grada Labina Tulio Demetlika upucuje cestitku sugradankama i sugradanima trece životne dobi:

Drage sugradanke i sugradani,

U ime Grada Labina i svoje osobno, cestitam svim osobama trece životne dobi, svim umirovljenicama i umirovljenicima Grada Labina današnji dan 1. listopada - Medunarodni dan starijih osoba.

Grad Labin je skrb o starijim osobama utvrdio jednim od svojih prioriteta usmjeravajuci znacajni dio aktivnosti u realizaciju projekata jacanja vaninstitucionalnih programa skrbi i podrške i programa usmjerenih na podizanje kvalitete života starijih osoba.

Želim da se u našem gradu osjecate sigurno i zadovoljno. Otvoreni smo za vaše prijedloge koje bi vaš život ucinile lakšim i ispunjenim. A za one medu vama kojima je potrebna naša skrb, brinut cemo i dalje da vam se omoguci dostojanstveno starenje te dulji i kvalitetniji boravak u vlastitom domu uz prilagodavanje javnih prostora i poboljšanje usluga zdravstvene i socijalne zaštite.

Uz cestitku za Medunarodni dan starijih osoba, želim Vam puno zdravlja, srece i zadovoljstva!

Vaš Gradonacelnik

Tulio Demetlika