Pretraživanje

Centar za pomoc starijim osobama Labin zapoceo s pružanjem usluge dostave toplog obroka u dom

Četvrtak, 25. Travnja 2013. - 11:51

Centar za pomoc starijim osobama je u ponedjeljak, 22. travnja 2013. godine zapoceo sa pružanjem usluge organiziranja i dostave toplog obroka u dom korisnika. S obzirom da Centar +65 nema tehnicke i organizacijske uvjete (prostor, opremu i radnike) za samostalno pripremanje obroka, a s ciljem što kvalitetnijeg obavljanja usluge i poštujuci zakonske propise (HACCP), priprema je povjerena PC Girandella.

Obroci se do doma korisnika prevoze u posebnim posudama, tzv. jelonošama koje je za potrebe obavljanja usluge osigurao Centar+65. Dostavu obroka vrši djelatnik ili volonter Centra +65, od ponedjeljka do petka u periodu od 13 do 15 sati.

Topli obrok ukljucuje juhu, glavno jelo, salatu i kruh te desert dva puta tjedno, uz mogucnost prilagodbe menija za osobe posebnog režima prehrane. Cijena kompletnog obroka je 35 kuna.

Svi zainteresirani gradani stariji od 65 godina sa prebivalištem na podrucju Grada Labina se svojim upitima mogu obratiti djelatnicama Centra +65 na adresi Rudarska 1 (u prizemlju zgrade Porezne uprave), te na brojeve telefona 853-523 ili 099 262 2653.

Po zaprimljenom upitu djelatnice Centra dolaze u dom korisnika, te kroz razgovor i upoznavanje korisnika sa nacinom pružanja pojedinacnih usluga prepoznaju njihove potrebe što znatno pridonosi kvaliteti rada samog Centra. Korisnik sa Centrom sklapa Ugovor o pružanju usluga, a uvjeti, nacin i vrsta usluge koja se koristi regulira se Zahtjevom za pojedinacnu uslugu (u prilogu).

Dodatne informacije dostupne su online na adresi www.centar-plus65.com te putem e-maila info@centar-plus65.com.

Povezane vijesti:

Okrugli stol o projektu Centar za pomoc starijim osobama

Javni poziv za volontere Centra za pomoc starijim osobama „Centar +65“

Otvoren Centar za pomoc starijim osobama

Gradani - volonteri velikog srca

Predstavnice Nacionalne zaklade zadovoljne provedbom projekta Centar +65


Prilozi