Pretraživanje

Centar za inkluziju organizirao druženje na Dubrovi

Petak, 06. Kolovoza 2021. - 0:00

Centar za inkluziju i podršku u zajednici Labin ove je srijede organizirao druženje na Dubrovi. Uz roditelje, asistente, volontere i suradnike, korisnike su posjetili i gradonačelnik Valter Glavičić, zamjenica gradonačelnika Federika Mohorović Čekada te Eni Modrušan, predsjednica Gradskog vijeća Grada Labina.

Uvijek vesela atmosfera uz korisnike Centra bila je začinjena i pjesmom Predraga Ljune, a djelatnici i korisnici Centra uz zahvalu Gradu Labinu za podršku tijekom 12 godina djelovanja u našem gradu putem svoje facebook stranice uputili su i emotivnu poruku.

„Teško je opisati riječima današnje druženje sa prekrasnim ljudima, sa ljudima velikog srca u restoranu Bukaleta, zato evo par slikica da vam one dočaraju kako smo se divno proveli, družili, pjevali, smijali i sa takvim raspoloženjem da odemo na mali godišnji odmor ne bi li napunili baterije za jesenski i zimski period. Hvala svima još jednom na savršenom druženju“ - poručili su iz Centra za inkluziju i podršku Labin.

Korisnici i djelatnici Centra ovu su priliku iskoristili i za zahvalu volonterima  Branku Frankoviću, Ramizi Trumić i Cviji Davidović za svu podršku koju pružaju njihovim aktivnostima, dok su predsjednici Gradskog vijeća Eni Modrušan dodijelili počasni naslov „Naša prijateljica“

 Foto: Centar Za Inkluziju Labin facebook