Pretraživanje

Božićno-novogodišnja čestitka gradonačelnika Valtera Glavičića

Subota, 30. Prosinca 2017. - 0:00

Drage Labinjanke i Labinjani, poštovani sugrađani,

prošlo je sedam mjeseci otkako ste mi ukazali povjerenje za vođenje našeg grada. Radosno i zahvalno, s vjerom u ljude, krenuo sam svim srcem i znanjem na  tu, za mene časnu dužnost. Shvatio sam to kao priliku da  svojim idejama dotaknem njegove suvremene potrebe, ne narušavajući njegov sklad i povijesnu ljepotu.

Božić je pred nama i s radošću promatram kako se neke moje ideje i zamisli već počinju ostvarivati, a iskreno se nadam da ste i Vi to primijetili. Hvala vam na Vašoj potpori, savjetima, novim idejama.

Naša je želja da i dalje, uz vašu pomoć, pronalazimo nova i kvalitetnija rješenja u izgradnji grada u kojem živimo danas mi i naša djeca a sutra naši unuci.

 Uvjeren sam da ćemo u godini koja dolazi, sa još većim žarom  i odgovornošću nastaviti graditi Labin  snagom  koja ujedinjuje kako bi  naš Labin  učinili  gradom još boljeg i ugodnijeg življenja.

Svojim sugrađanima, ali i svim ljudima dobre volje, u svoje osobno ime i u ime Grada Labina  želim čestit i blagoslovljen Božić te obilje sreće, zdravlja i radosti u novoj 2018. godini.'

Vaš gradonačelnik

Valter Glavičić

Video čestitku Gradonačelnika pogledajte OVDJE.

Prilozi