Pretraživanje

Blagdanski prijem za predstavnike medija

Četvrtak, 22. Prosinca 2016. - 0:00

U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika,  Loredana Ružić Modrušan, viša savjetnica za kulturu, informiranje i odnose s javnošću i direktorica TZ Grada Labina  Radmila Paliska-Kos upriličili su prijem za predstavnike medija.

Na tradicionalnom druženju u ugodnoj atmosferi osijecalo se zadovoljstvo međusobnom suradnjom i zajedničkim aktivnostima provedenim u protekloj godini.

 Gradonačelnik Grada Labina, Tulio Demetlika naglasio je da gradska uprava želi biti što otvorenija prema javnosti i uključiti građane  u donošenje odluka, te su iz tog razloga mediji spona između Grada i građana.

Direktorica TZ-a Radmila Kos-Paliska zahvalila je novinarima na izvrsnoj suradnji te se osvrnula na godinu koja je na izmaku u kojoj su se dogodile dvije kapitalne investicije koje obogaćuju turističku ponudu Labina. Naime, otvoren je prvi gradski hotel te je počela rekonstrukcija turističkog naselja Girandella. Ovaj drugi projekt važan je i zbog produženja rabačke šetnice, projekta koji je godinama čekao na realizaciju jer TZ i Grad nisu imali sredstava za to. Naglasila je kako očekuje da će privatni sektor pratiti ove pozitivne promjene a da će se Grad uključiti sa uređenjem javnih površina.