Pretraživanje

5. sajam cvijeca od sutra na Trgu labinskih rudara

Četvrtak, 18. Travnja 2013. - 8:55

Dvodnevni Sajam cvijeca u organizaciji komunalnog poduzeca 1. Maj Labin d.o.o. i pod pokroviteljstvom Grada Labina i Turisticke zajednice Grada Labina, a u sklopu programa Proljece u gradu, održat ce se po peti put 19. i 20. travnja 2013. godine od 08,00 do 18,00 sati na Trgu labinskih rudara.

Tijekom dva dana naši sugradani ce moci posjetiti sajam i povoljno kupiti dekorativno bilje, cvijece, sadnice te materijal za uredenje svojih okucnica, a koje u našem gradu i u okolnim mjestima iz godine u godinu izgledaju sve atraktivnije i ljepše. Organizacijom 5. Sajma cvijeca dva ce dana Labin ponovno plijeniti veselim bojama i mirisati cvjetnim mirisima.

U sklopu sajma cvijeca planiran je i glazbeno - scenski program pa ce tako u petak u 17,00 sati na Trgu nastupiti Gradski orkestar, dok ce se u subotu od 10,00 do 12,00 sati održati nastupi radionica Labin Zdravog grada i to Labinske mažoretkinje, glazbeno - scenski studio Skiribico Blu, plesni studiji Cool step, Art Dance i studio Patricije Miletic te ucenici Osnovne glazbene škole "Matko Brajša Rašan".

Pozivamo naše sugradane da posjete Sajam cvijeca i nabave sadnice, kako bismo zajednicki postigli da nam Grad bude uredeniji i ljepši, te da svatko od nas doprinese turistickoj slici grada na pocetku nove turisticke sezone.